Sandkasse legetøj

Når det er sol og sommer, er der ikke noget bedre end at tilbringe dagen på stranden eller på legepladsen med sin familie og sit sandlegetøj. At kunne bygge sandslotte, grave tunneller og voldgrave, er nogle af de absolut foretrukne aktiviteter for børn, når de sidder med fødderne i sandet. Vi har hos Sundleg.dk et stort udvalg af sandlegetøj til netop disse hyggelige stunder. Alle vores produkter er i rigtig god kvalitet, og blandt andet fra kendte mærker som danske Dantoy, Gowi og tyske Spielstabil. Sortimentet af sandlegetøj leveres dag til dag og findes ikke billigere andre steder.

Sandlegetøj udviklet og produceret i Europa

Alle sand og strand produkter er udviklet og produceret indenfor EU, hvilket sikrer at kvaliteten er i top samt at alle gældende krav er overholdt. Ydermere er legetøjet holdbart og ikke billigt plastik produceret i Kina. Hos Sundleg går vi meget op i, at du kan tilbyde dit barn sandlegetøj som er testet og valideret inden for de strengeste rammer. Det sikrer din tryghed samt at dit barn får sjovt sandlegetøj af højeste kvalitet. 

Legetøj til sandkassen

For et barn er det at lege med sandlegetøj en hel verden i sig selv. Barnet kan grave i sandet med hænderne, og forme sin sandkasse uden et klart mål eller endepunkt i tankerne. At lege i en sandkasse er en multisensorisk oplevelse, og der er fri mulighed for fantasi og leg.

Vi mener, at det er vigtigt at sandkasselegetøj skal være sjovt, holdbart og praktisk. Derfor finder du kun produkter der er gode for barnet at gribe om, lette og holdbare. Det betyder også, at når du handler legetøj til sandkassen hos Sundleg, så køber du også produkter som er testet og udviklet inden for EU. Dette er et blåstempel! Det er vigtigt for dit barn og dig, og det er vores forsikring om, at vi kun forhandler det allerbedste sandlegetøj på markedet. 

Når alt kommer til alt, så drejer det sig jo børnene – det er dem som skal lege med legetøjet. Vi forældre kan jo mene nok så meget om sandlegetøj, men i sidste ende er det børnene der vælger det gode ud, frem det det mindre populære. Vores erfaring strækker sig over knapt 10 år, og vi har hele tiden fulgt med udviklingen. Nogle produkter svinger lidt i popularitet, mens andre bare er designet så godt, at de bevarer deres populære placering på børnenes ønskeliste. Her skal især Dantoy, Dantoy bioplast og Small Foot fremhæves.

Dantoy er de fleste nok bekendte med. Det danske firma har produceret kvalitetslegetøj i 50 år, og vi har nok alle leget med deres sjove og funktionelle produkter i vores opvækst. Derfor køber vi dem også til vores børn – de er nemlig udviklet til børn med deres fantasi og leg i tankerne.Tit og ofte, så køber vi forældre det legetøj som vi kender fra vores vores egen barndom, på trods af nutidens smarte elektroniske produkter. Uanset om det drejer sig om leg i sandkasse eller en hurtig tur på motorcyklen, så drejer det sig om leg – og det ved Dantoy. Så her rammer du helt sikkert plet. Og det har vi også erfaret. Derfor tilbyder vi dig disse produkter, så dit barn kan lege med godt, sjovt og holdbart legetøj til sandkassen. 

Strandlegetøj skal være sjovt og sundt

Strandlegetøj skal kunne pakkes hurtigt ned, tages frem og leges med. Og så skal det kunne holde til de varme sommerdage. Der findes et hav af forskelligt strandlegetøj, men det kan købes for billigt og uden forsikring om farlige indholdstoffer. Vi ved også, at det er nemt at købe legetøj til stranden i udlandet – det er jo dejligt nemt bare at købe det hvor man er. Det er absolut det nemmeste, men ikke det sikreste. Uanset om dit barn er 1 år eller 4 år, så er det vigtigt at du som forælder ved, hvilke indholdsstoffer der er i dit barns strandlegetøj. 

Hos Sundleg har vi en produktpolitik der omfatter strenge rammer om legetøj og strandlegetøj; alt sandlegetøj skal være EU godkendt og være produceret af godkendte europæiske producenter. Dette begrænser vores udvalg af strandlegetøj, men det er din og vores forsikring om, at du får ansvarligt og sikkert strandlegetøj til dit barn. 

Vi skriver naturligvis dette til dig som køber – vi vil ikke advare imod køb af legetøj i udlandet, men som dansk forhandler af legetøj til stranden, vil vi være garant for sundt strandlegetøj. Hos Sundleg.dk finder du sundt, sikkert og ansvarligt produceret strandlegetøj.